V�lkommen till GreenFlex

Vi har lösningarna som gör din avdelning eller helbutik inbjudande och effektiv att jobba med. Tillsammans med våra samarbetspartners tar vi fram förslag som passar era behov. Vi hjälper till från skiss till färdig avdelning eller hel butik.
En välfylld avdelning är en säljande avdelning. Med våra bottenplan kan du enkelt och effektivt förbättra din fyllnadsgrad utan att fylla med onödigt mycket varor. Svinnreducerande och mindre tidskrävande.
Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi ett brett sortiment av plexi- och plastprodukter som ger din butik "det lilla extra". Praktiska frontstopp eller tidsbesparande frontmatare - vi har allt!
Skapa en fantastisk visuell effekt och ge ett lyft till hela frukt- och gröntavdelningen. Med vår designskyddade och funktionella hyllserie kan du med några enkla handgrepp förändra hela din disk, dessutom med funktioner som gör att du aktivt kan arbeta med bra fyllnadsgrad samtidigt som du kan reducera avdelningens svinn.
Detaljer som gör det enkla möjligt. Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi ett brett sortiment av butiksutrustning som förenklar och förbättrar era möjligheter att lyfta hela butiken.
Med rätt ljus skapar du en härlig atmosfär i din butik. Tillsammans med våra samarbets-partners erbjuder vi ett brett sortiment av butiksbelysning.
Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi ett brett sortiment av all butiksutrusning du behöver för att driva din butik framåt och nå dina mål.

Se även våra produktblad i pdf-format:

Effektivare Butik
Produkt och presentationsblad Greenflex hyllserie
Produktblad Ost 240, GF hyllserie
Produktblad Exotisk 240, GF hyllserie
Produktblad Greenflex Svamplåda
Produktblad Inbyggnadsmodul för lösviktspotatisTillbaka Tjänster